En ordbog
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

En ordbog. Sproglaboratoriet: Vi mangler en ordbog for ord, der mangler


En ordbog uden ord — gangry.helbredmit.com Ordbog vej mod Valby; Det Fri Aktuelt. Otto Kalkars ordbog, som beskriver dansk fra år til år Ordbog der vil skyde migranter Politikeren der vil skyde migranter. Synonym med ét slag. Tak for din forståelse. Den Danske Ordbog beskriver ordforrådet i moderne dansk fra ca. til i dag. Den giver besked om ordenes stavning, bøjning, udtale, oprindelse, betydning. Søgning på “én” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.


Contents:


Videre til indhold Videre til menunavigation. Få mere hjælp til søgning. Hvad er oprindelsen til ordet "dippedut"? super pizza jyderup menukort Der sker i øjeblikket store ting med Ordbogen, og vi er klar til at åbne døren på klem for de nysgerrige. Ordbog af det nye ordbogen. Du logger ind, som du plejer, men du skal bruge dette linkhver gang du vil bruge det nye ordbogen. Har du brug for ordbog her og nu?

Log ind; Køb; Vis normal side. Alle ordbøger, Dansk-Engelsk / Engelsk-Dansk, Dansk-Tysk / Tysk-Dansk, Dansk-Fransk / Fransk-Dansk, Dansk-Spansk. En ordbog er et opslagsværk, der indeholder sproglige og faktuelle oplysninger om et sprogs ordforråd med forklaringer på det samme sprog og/eller med. Find en korrekt oversættelse i dansk-engelsk ordbog ved at indtaste et ord i søgefeltet. Du kan skrive enten et dansk eller et engelsk ord, du ønsker oversat.

 

EN ORDBOG - lille bump på siden af ​​penis. Et mirakel af en ordbog

Velkommen til ordbogen engelsk - dansk. Bedes du skrive ord eller sætning, du vil kontrollere i tekstboksen til venstre. Tilføj oversættelse Seneste ændringer. Glosbe er hjem for tusindvis af ordbøger. Vi leverer ikke kun ordbog engelsk - dansk, men ordbøger for hver eksisterende par af sprog - online og gratis. Gå til vores hjemmeside for at vælge mellem de tilgængelige sprog.


Den Danske Ordbog en ordbog Vores Sprogcenter føjer dagligt nye ord til denne ordbog ud fra registrerede søgninger og brugerhenvendelser. Offlineadgang Søg i ordbøgerne når du har tid, lyst og lejlighed uden at være afhængig af en internetforbindelse. We would like to show you a description here but the site won’t allow us.

jan Har du nogensinde tænkt over, hvor stort et arbejde det er at lave en ordbog – og tænkt over, hvordan man egentlig griber det an? Eller tror du. Forslag til Dansk lakune-ordbog sendes til sproglaboratoriet@gangry.helbredmit.com eller til Sproglaboratoriets facebook-side. Medvirkende: Forfatter Peter Adolphsen og. apr Hvordan dette mirakel af en ordbog er blevet til, skal jeg ikke hvor man skulle konsultere en fysisk ordbog og bruge meget mere tid på at slå.

en Ordbog over det norske. Almuesprog samt en dertil hørende Grammatik af. Ivar Aasen. Henta frå Det Kongelige Norske Videnskabers-Selskabs Skrifter. De fleste ordbøger ordner opslagsordene i alfabetisk rækkefølge, men nogle ordbøger ordner opslagsordene efter fagemner.

Den videnskabelige disciplin, der beskæftiger sig med fagordbøger hedder fagleksikografi , som også hentyder til ordbogens forlængelse:

en Ordbog over det norske. Almuesprog samt en dertil hørende Grammatik af. Ivar Aasen. Henta frå Det Kongelige Norske Videnskabers-Selskabs Skrifter. Den Danske Ordbog beskriver ordforrådet i moderne dansk fra ca. til i dag. Den giver besked om ordenes stavning, bøjning, udtale, oprindelse, betydning. En ordbog er et opslagsværk, der indeholder sproglige og faktuelle oplysninger om et sprogs ordforråd med forklaringer på det samme sprog og/eller med. Søg i dansk-engelsk ordbog. Find en engelsk oversættelse i den gratis dansk ordbog fra gangry.helbredmit.com


En ordbog, jeg skal være storesøster P3 Podcast

Videre til indhold Videre til menunavigation. Jette Kristoffersen ordbog Center for Tegnsprog holder gæsteforelæsning på Aarhus Universitet om leksikografiske problemfelter i udvikling af en tegnsprogsordbog. alt om mig barnets bog Videre til indhold Videre til menunavigation. Få mere hjælp til søgning. Ordbog Kun i denne sektion. Den Danske Ordbog Søg i:


Søg i engelsk-dansk ordbog. Find en dansk oversættelse i den gratis engelsk ordbog fra gangry.helbredmit.com Engelsk - dansk ordbog online på Glosbe. Gennemse sætninger og oversættelseshukommelser. Gratis. Den Danske Online Ordbog er en gratis dansk netordbog med fonetisk søgning. skrive et ord & vælge en ordbog: à â ç é ê è ë î ï ô û ù ü. dansk-fransk ordbog Lingea Dicts Glosbe Parlor Sensagent. fransk-dansk ordbog Lingea Dicts Glosbe Parlor Sensagent. dansk-fransk oversættelse Google. En ordbog, der behandler en del af et fagområde, fx en kontraktretlig ordbog, kaldes en delfagsordbog Den videnskabelige disciplin, der beskæftiger sig med fagordbøger hedder fagleksikografi, som også hentyder til ordbogens forlængelse: et leksikon og en . Til både privat og professionel brug. Et væld af sprog. Dækker mange specialområder inden for bl.a. teknik, business, informatik, medicin, jura og miljø. Køb adgang her. Send os en mail med dit navn og navnet på den virksomhed/institution, som du har adgang via, og så vil vi hjælpe dig med at sikre din adgang til desktopordbogen. Kontakt os på ordbog@gangry.helbredmit.com Indlæser ...

  • En ordbog uden ord Bekræft en dansk oversættelse
  • tegn en kanin

Kategorier